Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε είναι πρωτοπόρες στους τομείς που δραστηριοποιούνται

προσφέροντας τον καλύτερο συνδυασμό νέων τεχνολογικών εφαρμογών με κλασσικά υλικά συσκευασίας, σε προβλήματα που ως τώρα απαιτούσαν δαπανηρές και χρονοβόρες διαδικασίες.

Η SACMI LABELLING παράγει μια πλήρη σειρά από αυτόματες μηχανές επικόλλησης ετικετών για γυάλινα, πλαστικά και μεταλλικά δοχεία, για τους τομείς των ποτών, τροφίμων, απορρυπαντικών, φαρμακευτικών και ειδών συσκευασίας. Παρέχει στους πελάτες λύσεις επικόλλησης ετικετών που εγγυούνται την καλύτερη απόδοση για τις επενδύσεις τους και τη σωστή απάντηση για τις ανάγκες της αγοράς.

Επενδύει επίσης στην τεχνολογική καινοτομία, επιτρέποντας στους πελάτες τις να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα της παραγωγής τους και τη μείωση του κόστους.

Η SACMI BEVERAGE προσφέρει πλήρεις λύσεις πλήρωσης και συσκευασία στον κόσμο των ποτών και υγρών τροφίμων (stand alone μηχανές, πλήρεις γραμμές και υπηρεσίες) για πλαστικά δοχεία, γυάλινα μπουκάλια και μεταλλικά κουτιά.

Τα μηχανήματα και οι γραμμές μας για αναψυκτικά, νερό και μπύρα έχουν εγκατασταθεί σε μεγάλους διεθνείς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Με στόχο να δημιουργήσει ένα κέντρο αριστείας σε τεχνολογίες πλήρωσης, από το 2009 η SACMI BEVERAGE έχει ενσωματώσει στη διαχείριση της την BENCO PACK, η οποία αναγνωρίζεται παγκόσμιος προμηθευτής των μηχανών Form-Fill-Seal , μηχανές ασηπτικής συσκευασίας, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε γαλακτοκομικά προϊόντα, αναψυκτικά και είδη ζαχαροπλαστικής.

Η SACMI IMOLA, με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στη μηχανική μηχανών και εγκαταστάσεων, για τη βιομηχανία συσκευασίας, η SACMI έχει αναπτύξει αποκλειστική τεχνολογία για κάθε φάση κατά μήκος της γραμμής παραγωγής. Αυτά περιλαμβάνουν τη χύτευση συνεχούς συμπίεσης CCM, μια διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογία αναφοράς για την παραγωγή πλαστικών πωμάτων, εγγενώς ανώτερη όσον αφορά την ποιότητα της διαδικασίας, την παραγωγικότητα και τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Η επέκταση των πλεονεκτημάτων της σε παρόμοιες βιομηχανίες είναι η πρόκληση της SACMI, η οποία ανέπτυξε την CBF, την πλατφόρμα για την παραγωγή δοχείων με συμπίεση, συνδυάζοντας τις καλύτερες εναλλακτικές τεχνολογίες και στοχεύοντας ιδιαίτερα στον τομέα των τροφίμων και φαρμάκων. Το SACMI CCM Multilayer είναι το πιο πρόσφατο νέο επίτευγμα στην παραγωγή καψουλών μίας μερίδας για καφέ, τσάι και άλλα προϊόντα διατροφής.

Η ανάπτυξη πλήρων πλατφορμών για preforms (προμορφώματα) με έγχυση (IPS) και χύτευση με εμφύσηση (SBF) ολοκλήρωσε τη γκάμα προϊόντων της SACMI, της μοναδικής εταιρείας στον κόσμο που μπορεί να χειριστεί κάθε βήμα της γραμμής παραγωγής με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός μεμονωμένου πελάτη και στην αγορά.

H AKOMAG κατασκευάζει πλυντήρια φιαλών, μηχανές ξέπλυσης φιαλών, συσκευές αποστείρωσης και πλυντήρια πλαστικών τελάρων.

Χάρη στην αποδεδειγμένη εμπειρία που αναπτύχθηκε σε αυτό τον τομέα κατασκευάζουμε μηχανήματα κατάλληλα για πελάτες που δραστηριοποιούνται στο κρασί, εμφιαλωμένο νερό, ποτά, μπύρες, χυμούς φρούτων και παραγωγή ποτών, για το γάλα και το λάδι και άλλα δοχεία, τόσο σε επιστρεφόμενες γυάλινες φιάλες και ΡΕΤ.

Η δυνατότητα παραγωγής των πλυντηρίων μας κυμαίνεται από 500 έως 60,000 τεμάχια / ώρα.

ZAMBELLI S.r.l. Διαθέσιμα για τους πελάτες μας, έχουμε περισσότερα από πενήντα χρόνια εμπειρίας. Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει μια προσεκτική εξέταση των αναγκών σας μέσω μιας βαθιάς τεχνικής ανάλυσης. Σε περισσότερες από πέντε δεκαετίες δραστηριότητας μάθαμε πώς να μετατρέπουμε τις ανάγκες σας σε συγκεκριμένες λύσεις χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας. Τα μηχανήματα συσκευασίας που μπορούμε να προσφέρουμε είναι ο πιο καινοτόμος εξοπλισμός που μπορείτε να βρείτε στην αγορά για να σας παρέχουμε «μακροπρόθεσμες» λύσεις.

Με τις λύσεις μας είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μελλοντικές ανάγκες διασφαλίζοντας την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσετε τις γρήγορες αλλαγές που απαιτούν οι σημερινές διαδικασίες παραγωγής. Η μέθοδος Zambelli σημαίνει μια στενή σχέση με τους πελάτες που δεν τελειώνει με την προμήθεια μηχανημάτων συσκευασίας αλλά συνεχίζεται με τα χρόνια. Η επιτυχία της Zambelli σήμερα μετριέται στον μεγάλο αριθμό «επαναλαμβανόμενων πελατών», δηλαδή, όσοι, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους, συνεχίζουν να εμπλέκουν τη Zambelli στα μελλοντικά τους σχέδια, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις μηχανές συσκευασίας μας.

Ο Όμιλος EMS ιδρύθηκε το 2018 από τη συγχώνευση πέντε κορυφαίων εταιρειών στο χειρισμό, την παλετοποίηση και την αποθήκευση αγαθών και υλικών. Ο Όμιλος άφησε γρήγορα τη σφραγίδα του, καθιστώντας τον ένα βιομηχανικό πρότυπο στην παγκόσμια αγορά. Χάρη σε μια πληθώρα τεχνογνωσίας και μια τεράστια ικανότητα για καινοτομία και ευελιξία σχεδιασμού, ο Όμιλος EMS είναι σε θέση να υποστηρίζει τους πελάτες με ολοκληρωμένες λύσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.