Project Description

Οι εφαρμοστές σειράς PDC ήταν οι πρώτοι που κατοχυρώθηκαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1984.

P.D.C

Η ισχυρή τους αντίληψη για τα μηχανήματα εξακολουθεί να ισχύει σήμερα.

Η συσκευή εφαρμογής οδηγεί το χιτώνιο πολύ στενά σε κάθε προϊόν και προσφέρει τέλειο προσανατολισμό. Διαχειρίζεται θετικά τα προϊόντα στη γραμμή παραγωγής και τα συγκρατεί ενώ εφαρμόζεται το προστατευτικό, διακοσμητικό ή συνδετικό χιτώνιο.

STRETCH STG2-BM

Αυτός ο εφαρμοστής με stretch sleeve είναι η ταχύτερη γραμμική μηχανή μας.

  • Ο ρυθμός στην έξοδο του μηχανήματος είναι υψηλός, μέχρι 120 κύκλους / λεπτό, αλλά καθώς δύο υποσυγκροτήματα λειτουργούν το ένα μετά το άλλο, τρέχουν στο 50% της πραγματικής ταχύτητας.
  • Όταν ένα ζεύγος φορείων κατεβάζει το μανίκι, το άλλο ζευγάρι ανεβαίνει για να πιάσει το επόμενο.

  • Αυτό είναι πολύ σhμαντικό επειδή μειώνει τρομερά τη φθορά και τη συντήρηση κάθε υποσυγκροτήματος.

STA-F

Αυτό το μηχάνημα αναπτύχθηκε ειδικά για ορθογώνια πολυστυρενικά κιβώτια.

  • Αυτός ο μηχανισμός εφαρμογής PE stretch sleeves έχει χαμηλή έως μέση ταχύτητα σε ευθύγραμμες γραμμές (το προϊόν οδηγείται μέσω του μηχανήματος)
  • Προ-διάτρητα μανίκια, ανοιγμένα από έναν άξονα, εκτείνονται από μηχανικά δάχτυλα που τα τοποθετούν γύρω από το κιβώτιο, πριν από την αυτόματη απόσυρση. Τα δάχτυλα επιτρέπουν την τέλεια τοποθέτηση.

  • Το μηχάνημα STA-F είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, συμβατό με βρώσιμα προϊόντα. Είναι σε θέση να εφαρμόζει κοντά μανίκια σε ορθογώνια δοχεία. Τα στεγανά χιτώνια ΡΕ είναι ανθεκτικά σε υγρασία και αρνητικές θερμοκρασίες. Είναι ανακυκλώσιμα και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας (δεν χρειάζεται καμιά θερμότητα ή κόλλα).