Project Description

Η σειρά Ε είναι η νέα σειρά ηλεκτρονικών γεμιστικών της Sacmi, αφοσιωμένων στον κόσμο των αναψυκτικών.

Η σειρά E διακρίνεται από την πλήρη γκάμα των εφαρμογών

(τα διαθέσιμα μοντέλα είναι κατάλληλα για γυαλί , PET και μπορεί να γεμίσει , σε θερμοκρασία περιβάλλοντος , κρύο και ζεστό γέμισμα , για μεγάλα και μικρά μεγέθη)

Η τεχνολογία πλήρωσης είναι του τύπου ηλεκτρονική-ογκομετρική ή ηλεκτρονικής στάθμης.
Η πλήρωση ογκομετρικού τύπου λαμβάνει χώρα με τον ακόλουθο τρόπο: κάθε βαλβίδα πλήρωσης είναι εξοπλισμένη με ένα μαγνητικό μετρητή ροής, ο οποίος μετρά τον όγκο που παραδίδεται στο μπουκάλι, επιτρέποντας έτσι στο μηχάνημα να διαχειριστεί το γέμισμα ηλεκτρονικά.
Ο τύπος γεμίσματος με έλεγχο στάθμης, πραγματοποιείται με τον ακόλουθο τρόπο : κάθε βαλβίδα πλήρωσης είναι εξοπλισμένη με έναν αγώγιμο ανιχνευτή στάθμης, ο οποίος ανιχνεύει την παρουσία του υγρού, επιτρέποντας έτσι στα ηλεκτρονικά της μηχανής να διαχειριστεί τη γέμιση.
Όλες οι φάσεις του κύκλου πλήρωσης, διαχειρίζονται μέσω των βαλβίδων με πνευματικό έλεγχο .
Η ηλεκτρονική διαχείριση της πλήρωσης επιτρέπει την παρακολούθηση κάθε επιμέρους βαλβίδας, όπως η απόδοση και η οποιαδήποτε πιθανή δυσλειτουργία της βαλβίδας ανιχνεύονται σε πραγματικό χρόνο. Τέτοιο σύστημα διαχείρισης επιτρέπει επίσης να τροποποιήσετε τη στάθμη πλήρωσης των φιαλών από τον πίνακα χειρισμού.

και με τα όποια πλεονεκτήματα :

  • Ακρίβεια Πλήρωσης
  • Ποσοστό Απόρριψης μηδέν από την πρώτη περιστροφή της μηχανής
  • Ελάχιστη απόρριψη προϊόντος